Over mij

Ik ben Muriel Zwart-Flückiger. Christencoach, zangdocent, koordirigent en sopraan. Muziek loopt als een rode draad door mijn leven. Ik groeide op in Zwitserland, en al op jonge leeftijd zong ik en bespeelde ik verschillende muziekinstrumenten. Als tiener volgde ik lessen bij Katharina Spielmann in Bern (Zwitserland).

Sinds 2006 woon en werk ik in Nederland. Aan de Schumann Akademie in Utrecht heb ik de vakopleiding voor docerend musicus gevolgd, met als hoofdvak klassieke zang. In 2018 heb ik de meerjarige dirigentenopleiding voltooid aan het UCK in Utrecht. Na zangles te hebben gevolgd bij Hannah Ybeles-Smit, word ik nu gecoacht door Evert-Jan Nagtegaal.

Muziek
Ik geef zangles voor beginners en (ver) gevorderden die houden van klassiek zingen. Zelf heb ik een voorliefde voor geestelijke muziek. Als sopraan zing ik – soms als solist, soms als koorlid – regelmatig mee met concerten, onder andere in Zwitserland. Ik ben dirigent geweest van het kinder- en volwassenenkoor van de Holy Trinity Church in Utrecht en van het gospelkoor Sparks of Joy in Westbroek. Ik geniet enorm van deze afwisseling tussen lesgeven, dirigeren en zingen.

Coaching
Daarnaast begeleid ik mensen die vastlopen in hun leven. Ik geloof dat ieder mens waardevol is in de ogen van God. Vanuit dat uitgangspunt coach ik mensen om weer in balans te komen en met energie hun leven op te pakken. Muziek kán hierbij een rol spelen, maar dat hoeft niet. Als christencoach werk ik graag met de TotalBalance-methode. Daardoor kan ik maatwerk bieden voor iedereen.

Waarom The Pray-Sing Voice?
Ik heb The Pray-Sing Voice opgericht omdat ik in mijn eigen leven ervaar dat God nooit een seconde van mijn zijde wijkt. Hij is een liefdevolle Vader en wil graag onderdeel zijn van ons leven. Hij kent ons door en door en wil ons graag helpen, waar we ook mee te maken hebben. We mogen onze vreugde en ons verdriet met Hem delen. En als we door een moeilijke tijd heen gaan, reikt Hij ons de hand.

De helende werking van muziek en de verbinding tussen psychologie en theologie fascineren mij enorm. In The Pray-Sing Voice komt dit allemaal samen. Mijn uitgangspunt is dat bidden (pray) en zingen (sing) belangrijke manieren zijn om in contact te komen met God. Altijd en overal mogen we onze stem (voice) laten horen door Hem aan te roepen of te loven.

Pray

Wees altijd verheugd, bid onophoudelijk, dank God onder alle omstandigheden, want dat is wat Hij van u, die één bent met Christus Jezus, verlangt.

1 Tessalonicenzen 5: 16-18

Sing

Zing liederen om God te eren, zing alle liederen die de heilige Geest je laat zingen. Wees dankbaar, en zing voor God.

Kolossenzen 3: 16

Voice

Loof de Heer, roep luid zijn naam, maak zijn daden bekend onder de volken.

Psalm 105: 1

aan de slag wilt met de blokkades in je leven of met muziek, ik zie ernaar uit om met jou in contact te komen. Samen gaan we aan de slag zodat je ziel kan zingen!

Wil jij God eren met muziek? Of ben je moe en ontevreden en wil je zoeken naar een nieuwe balans? Met The Pray-Sing Voice help ik je verder: met zangles, muziekcoaching, ademsessie of persoonlijke coaching – zodat jouw ziel straks zingt!