Sta op en leef

Ben je op zoek naar rust en balans in je leven?

Loop je steeds aan tegen hetzelfde probleem en wil je de kern aanpakken?

Wil je beter je grenzen leren aangeven?

Word je belemmerd door ontevredenheid, negatieve gedachten, angst of perfectionisme?

Vind je het moeilijk om te geloven door pijnlijke ervaringen in het verleden?

Verlang je naar vrijheid, meer energie en zelfvertrouwen?

Aan de slag

Elke dag is een geschenk van God. Maar misschien voelt het voor jou alsof je leven vooral moeizaam of stroef verloopt. Als christencoach help ik je om samen met God de juiste balans te vinden.

Een probleem ontstaat nooit uit het niets, ook het jouwe heeft een geschiedenis. Daarom beginnen we in je verleden: welk levensverhaal heb jij, welke patronen zijn er in de loop van de tijd ontstaan? Op een creatieve manier gaan we aan de slag zodat jij het verleden kunt aanvaarden en schoon schip kunt maken.

Jouw bestemming

Daarna richten we onze blik op je leven zoals dat nu is: waar sta je op dit moment? Wat zijn je dromen? We zoeken samen uit hoe jij tot je bestemming kunt komen. Je leert jezelf steeds beter kennen: je sterke kanten, maar ook je valkuilen. Stap voor stap word je weer de dirigent van je leven.

Waardevol

Jij bent waardevol in de ogen van God. In de Bijbel kun je op heel veel plekken lezen hoe God jou ziet: als een parel in Zijn hand. De coaching helpt je om jezelf zo ook (weer) te leren zien.

Maatwerk

Elk traject van The Pray-Sing Voice is maatwerk. Zo kan muziek onderdeel van de coaching zijn. We kunnen bijvoorbeeld liederen zingen die je raken of een eigen lied maken. Muziek heeft helende kracht en tilt je vaak verder dan praten kan doen. Ook kunnen we samen biddend zoeken naar Gods weg voor jou. Maar zowel voor de muziek als voor het bidden geldt: dat hóeft niet. Samen bepalen we hoe jouw traject eruit gaat zien.

“Pray & Sing”

Methode

Ik werk met zelf ontwikkeld materiaal in combinatie met TotalBalance, een zeer effectieve en levensveranderende methode. Hiermee pakken we je problemen bij de bron aan, zodat je daadwerkelijk verder komt.

Gratis TotalBalance-minitraining

Na deze training:

  • Weet je welke drie stappen je moet zetten om in vrede en evenwicht te leven.
  • Zie je duidelijk voor je hoe je verder kunt komen.
  • Weet je waarom het belangrijk is om je verleden te verwerken en te accepteren.
  • Weet je hoe je kunt ontdekken wie je bent, wat je diep in je hart wilt en wat jou motiveert.

Volg de gratis TotalBalance-minitraining!

TotalBalance is een mix van coaching en therapie, op basis van pastoraat. Ik werk vanuit bijbelse principes. Het uitgangspunt is dat we niet uit eigen kracht werken, maar dat we ons laten leiden door de heilige Geest en door de liefde die Jezus heeft laten zien. Samen zoeken we naar de doelen voor jouw ideale leven: het leven zoals God jou dat wil geven, zowel privé als in je werk. Het doel is dat jij heling vindt en (weer) in balans komt met God, met jezelf en met je omgeving.

TotalBalance-oprichter Carianne Ros heeft de methode ontwikkeld op basis van bijna twintig jaar ervaring als christentherapeut en personal coach. In deze video vertelt ze wat ik als TotalBalance-coach voor je kan betekenen.

Locatie

De coachgesprekken en de lessen vinden plaats in mijn praktijkruimte aan huis in Nieuwegein of online.

Wat anderen zeggen over:

“Bij Muriel wordt je niet alleen gecoacht, maar heb je iemand die goed naar je luistert, je begrijpt en die je tegelijkertijd inspireert en uitdaagt om het beste uit jezelf te halen; Het allerbelangrijkste is dat ze Jezus altijd centraal stelt in de gesprekken. Met haar warme karkater en oprechtheid weet je dat je op een goede plek zit.”
Katia Verissimo

“Ik ben zo dankbaar voor coaching van Muriel. We zijn begonnen met het kijken naar de elastieken, die mij vasthouden in het verleden. Deze heb ik langzaam aan stuk voor stuk kunnen herkennen. Muriel heeft mij doen inzien, dat God ons talenten heeft gegeven, die wij mogen gebruiken voor Zijn Glorie. Hoe verdrietig je verleden ook is geweest, de toekomst is altijd hoopvol. Je mag je hart weer laten zingen en spreken. Muriel biedt een luisterend oor en spreekt met zoveel liefde tot ons hart. Zij legt goed uit hoe Gods woord in een bepaalde situatie van toepassing is, waardoor ik me gesterkt voel en ik uit kijk naar de toekomst. Na elke coach sessie voelde ik mij weer vol energie.”
Liefs, Christine