Sta op en leef

Ben je op zoek naar rust en balans in je leven?

Loop je steeds aan tegen hetzelfde probleem en wil je de kern aanpakken?

Wil je beter je grenzen leren aangeven?

Word je belemmerd door ontevredenheid, negatieve gedachten, angst of perfectionisme?

Vind je het moeilijk om te geloven door pijnlijke ervaringen in het verleden?

Verlang je naar vrijheid, meer energie en zelfvertrouwen?

Aan de slag

Elke dag is een geschenk van God. Maar misschien voelt het voor jou alsof je leven vooral moeizaam of stroef verloopt. Als christencoach help ik je om samen met God de juiste balans te vinden.

Een probleem ontstaat nooit uit het niets, ook het jouwe heeft een geschiedenis. Daarom beginnen we in je verleden: welk levensverhaal heb jij, welke patronen zijn er in de loop van de tijd ontstaan? Op een creatieve manier gaan we aan de slag zodat jij het verleden kunt aanvaarden en schoon schip kunt maken.

Jouw bestemming

Daarna richten we onze blik op je leven zoals dat nu is: waar sta je op dit moment? Wat zijn je dromen? We zoeken samen uit hoe jij tot je bestemming kunt komen. Je leert jezelf steeds beter kennen: je sterke kanten, maar ook je valkuilen. Stap voor stap word je weer de dirigent van je leven.

Waardevol

Jij bent waardevol in de ogen van God. In de Bijbel kun je op heel veel plekken lezen hoe God jou ziet: als een parel in Zijn hand. De coaching helpt je om jezelf zo ook (weer) te leren zien.

Maatwerk

Elk traject van The Pray-Sing Voice is maatwerk. Zo kan muziek onderdeel van de coaching zijn. We kunnen bijvoorbeeld liederen zingen die je raken of een eigen lied maken. Muziek heeft helende kracht en tilt je vaak verder dan praten kan doen. Ook kunnen we samen biddend zoeken naar Gods weg voor jou. Maar zowel voor de muziek als voor het bidden geldt: dat hóeft niet. Samen bepalen we hoe jouw traject eruit gaat zien.

Methode

Ik werk met eigen ontwikkeld materiaal in combinatie met de TotalBalance methode, een zeer effectieve en levensveranderende methode. Hiermee pakken we je problemen bij de bron aan, zodat je daadwerkelijk verder komt.

Pray & Sing

Doe hier de gratis TotalBalance Minitraining!

TotalBalance is een mix van coaching en therapie, op basis van pastoraat. Ik werk vanuit bijbelse principes. Het uitgangspunt is dat we niet uit eigen kracht werken, maar dat we ons laten leiden door de heilige Geest en door de liefde die Jezus heeft laten zien. Samen zoeken we naar de doelen voor jouw ideale leven: het leven zoals God jou dat wil geven, zowel privé als in je werk. Het doel is dat jij heling vindt en (weer) in balans komt met God, met jezelf en met je omgeving.

TotalBalance-oprichter Carianne Ros heeft de methode ontwikkeld op basis van bijna twintig jaar ervaring als christentherapeut en personal coach. In deze video vertelt ze wat ik als TotalBalance-coach voor je kan betekenen.

Locatie

De coachgesprekken en de lessen vinden plaats in mijn praktijkruimte aan huis in Nieuwegein of online.